Nieuws
 
   Contact Info

 • Geregistreerd te KvK Rotterdam 14044867.
 • Bankrekeningnummer: ABN-AMRO 59.30.61.047

(Tegenover centrale bibliotheek, ter hoogte van kubuswoningen)


   OPENINGSTIJDEN

 • MAANDAG:          13:00 t/m 18:00
 • DINSDAG:           10:00 t/m 18:00
 • WOENSDAG:        10:00 t/m 18:00
 • DONDERDAG:      10:00 t/m 18:00
 • VRIJDAG:            10:00 t/m 21:00
 • ZATERDAG:         10:00 t/m 17:00
 • ZONDAG:            12:00 t/m 17:00
  (Let Op!Elke zondag geopend!)


   Over ons…

Euro Computers is als bouwer van computers op maat met een zeer uitgebreide assortiment componenten een gevestigde naam. De groei van Euro Computers is bereikt door inzet, snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid prijsbeleid. Ons brede assortiment van A-merken computers en componenten waarborgt een solide voorraadbuffer. Door de grootschalige inkoop, lage kosten en door klein te blijven is daarnaast het prijsbeleid voor de klantenkring zeer scherp. "GEEN PROBLEEM" is ons veelzeggende slogan!!

Euro Computers Assortiment

De kracht van Euro Computers is voorzien van een groot assortiment aan A-merken . Om al onze klanten op de hoogte te houden van het actuele kunnen zij zich aanmelden op onze nieuwsbrief. Bent u nog niet opgenomen in ons mailbestand? Ook kunt u zich op onze website direct hier aanmelden!

Euro Computers is officieel distributeur van: Wecare Cartridges, Overigens hebben we in ons assortiment ook producten van een groot aantal andere merkleveranciers.

Levering van PC binnen in 1 uur!

Euro Computers biedt nu de mogelijkheid om uw eigen pc te configureren. Deze kunnen wij binnen 1 uur leveren indien voorradig. Kies een basisconfiguratie en breid deze naar wens uit met A-merk-componenten van leveranciers als Philips, Hewlett-Packard, Logitech, CTX, Creative, Wecare.

Iedere configuratie kunt u naar wens uitbreiden met een uitgebreide keuze aan componenten en randapparatuur van bekende A-merken. U krijgt alles volledig ingebouwd geleverd. Stelt u GEEN prijs op Windows 98 of ME, omdat u liever Windows XP installeert? Dat is geen punt, want installatie van Windows is optioneel. Als garantie biedt Euro Computers 3 jaar service garantie. Dus mochten er onverhoopt problemen ontstaan, bel dan het support-nummer vermeld op uw factuur. Als het probleem telefonisch niet te verhelpen is maken we een afspraak om bij ons langs te komen. Kortom: een zeker gevoel. Voor vragen over aanbiedingen kunt u terecht bij info@euro-computers.nl Na ontvangst van uw PC kunt u voor telefonische ondersteuning contact opnemen met de helpdesk. Deze is geopend op werkdagen van 12.00 uu r tot 17.00 uur. De prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen van de verschillende componenten gelden uitsluitend in combinatie met onze aanbiedingen.